Osnovni DNK

"Kada nešto doista želiš, cijeli će se svemir potruditi da to i dobiješ."
P. Coelho

Ovaj će Vas seminar upoznati sa ThetaHealing* tehnikom. Naučiti ćete kako postići theta stanje mozga i kako se povezati sa Najvišom Svijesti, te trenutno mijenjati svoju stvarnost poštujući slobodni izbor svakog pojedinca.

Posebni naglasak na ovom seminaru postavili smo na podučavanje aktiviranja DNK svakog sudionika, kojim se aktivira Kromosom mladosti i vitalnosti. Aktiviranjem jačamo telomere u našoj DNK kako bi usporili proces starenja i odumiranja stanica, a i omogućavamo otvaranje prema Bezuvjetnoj Božanskoj ljubavi.

Bit ovog seminara je usvajanje tehnike koja Vam omogućava da promijenite životne obrasce koji su podržani našim podsvjesnim vjerovanjima iz ranog djetinjstva, genetskim vjerovanjima koja smo naslijedili, povijesnim vjerovanjima koje često nazivamo i kolektivna Svijest i dublja genetska sjećanja, kao i sjećanja iz prošlih života, a i najdubljim vjerovanjima naše duše koja su zapravo sve ono što osoba «jest».

Polaznici će naučiti prepoznati svoja ograničavajuća vjerovanja i vjerovanja drugih, te ih u vježbama sa ostalim polaznicima promijeniti i nadomjestiti pozitivnim vjerovanjima ili osjećajima. Gotovo trenutno ćete razotkriti sisteme vjerovanja, koje bi tradicionalna psihoterapija otkrivala dugim procesom terapija i razgovora.

Osim toga naučiti ćete otvoriti sve Vaše Intuitivne ili Energetske centre, koristiti Vašu pronicljivost u radu sa duhovnim vođama i anđelima čuvarima, upoznati zakone manifestiranja u Vašem životu, naučiti čitati budućnost, naučiti intuitivno očitati tijelo i organe, uravnotežiti serotonin, noradrenalin i dopamin, očistiti Vaš organizam od radijacija i toksina, naučiti kako privući srodnu dušu u Vaš život, očistiti Vašu auru i tijelo od negativnih energija, entiteta i implanta, upoznati Nivoe Postojanja, te savladati tehniku pojedinačnog, grupnog ili iscjeljivanja na daljinu, raznih emocionalnih stanja i bolesti.
Po završenom seminaru, polaznik je spreman da postane ThetaHealing* Iscjeljitelj i dobiva službenu diplomu.

Tečaj traje 3 dana, započinje u petak u 17:00 i traje do 21:00, subotu i nedjelju od 09:00 do 17:00 sa pauzama za ručak i osvježenje.
Cijena je 390 EUR-a, 25% se plaća prilikom prijave a ostatak na dan samog seminara.
Studenti, umirovljenici i nezaposleni, uz predočenje iskaznice, mogu dobiti popust. Moguće je i plaćanje u ratama.
Svakom polazniku seminara uručiti će se potrebni materijali za rad na seminaru.
Za detaljnije informacije pošaljite mail na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili nazovite na 099 6751745, 052 394 923.