Napredni DNK

"Ako izmijenimo naše misli, svijet oko nas se mijenja."
Richard Bach


Bit seminara je produbiti znanja sa Osnovnog DNK te otkloniti blokade u otvaranju naših Intuitivnih centara kako bi mogli razviti Svijest povezivanja sa "Svim onim što jest" i razlikovati povezanost sa Stvoriteljem svega što jest od povezivanja sa našim višim Jastvom, anđelima čuvarima ili našim duhovnim vođama.

Na seminaru ćete detaljnije upoznati Sedam Nivoa Postojanja i njihovu isprepletenost u našim životima, te naučiti raditi na svakome od njih za našu dobrobit. Podučiti cemo Vas Vjerovanjima, Znanjima i Osjećajima, te ćemo "downloadati" preko 900 novih Programa direktno sa Sedmog nivoa postojanja.
Produbit ćemo rad na vjerovanjima, otkriti sva ona ograničavajuća vjerovanja u Vašem životu koja su Vas uvijek zaustavljala korak pred ostvarenjem cilja.

Naučit ćete kako ubrzati ili usporiti vrijeme, očistiti se od negativnih osjećaja i strahova, osloboditi se predrasuda, kao i trauma, slobodno plutajućih sjećanja i zlostavljanja. Kontaktirat ćete svoje pretke i dobiti odgovore na neka pitanja od njih. Naučit ćete slati ljubav fetusu i iscijeliti fetalna sjećanja, koja su često uzrok dubokog osjećaja neprihvaćenosti ili nevoljenosti. Prepoznat ćete i znati kako iscijeliti slomljenu dušu i vratiti fragmente duše. Naučit ćete kako očistiti vaš dom od energija niskih vibracija, te kako iscijeliti biljni i životinjski svijet kao i neživu materiju. Konačno, naučit ćete kako stvoriti život kakav Vi želite. Osjetit ćete da je Vaš život u Vašim rukama, Vi postajete Stvoritelj Vaše realnosti!

Ovaj seminar mogu pohađati samo polaznici koji su završili Osnovni DNK Seminar.


Tečaj traje puna tri dana (petak, subota i nedjelja) od 09:00 - 18:00 sa pauzama za ručak i osvježenje.

Cijena je 440 EUR-a, 25% se plaća prilikom prijave a ostatak prije samog početka seminara, u petak od 8:00 - 9:00.

Svakom polazniku seminara uručit će se potrebni materijali za rad na seminaru.

Za detaljnije informacije pošaljite mail na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili nazovite na 099 6751745, 052 394 923.