Intuitivna anatomija

Ovaj tečaj će duboko potaknuti vaš osobni razvoj, razvoj vaših intuitivnih sposobnosti te izgraditi samopouzdanje, brzinu i učinkovitost u kreiranju iscjeljenja.

Tečaj će vam pružiti dublji uvid i razumijevanje Thetahealing* tehnike vodeći vas kroz sve tjelesne sustave i organe. Naučit ćete kako vidjeti organe, razgovarati sa njima i sa svim stanicama u Vašem tijelu, te ih iscijeliti zajedno sa svim poremećajima i bolestima. Naučit ćete da svaki dio tijela nosi u sebi osjećaje, traume, vjerovanja te povezati na koji način ti osjećaji uzrokuju bolest i na koji način to trenutno promijeniti. Istodobno ćete očistiti sebe od dubokih blokada, povreda i negativnih emocija, te iskusiti iscjeljenja na sebi i drugima.

Tečaj traje 15 dana i velik dio vremena provest ćete u davanju i primanju iscjeljenja kako biste potpuno ovladali ovom tehnikom i oslobodili se onog što vas "koči" i onemogućuje Vaš razvoj.

Preduvjet: Osnovni i Napredni DNK seminar.

Seminar traje 15 dana, a cijena je 1950 EUR-a, 25% se plaća prilikom prijave a ostatak prije samog početka seminara. Moguće je dogovoriti plaćanje u ratama, a dodjeljujemo i stipendije.

Svakom polazniku seminara uručiti će se potrebni materijali za rad na seminaru.

Za detaljnije informacije pošaljite mail na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili nazovite na 099 6751745, 052 394 923.