Manifestiranje i izobilje

"Plod niče iz sjemena, a djela iz misli."
L. N. Tolstoj

Ovaj će Vam seminar dati uvid u tajne Manifestiranja svega onoga što želite u Vašem životu. Otkrit ćete koji su Vas podsvjesni programi kočili i blokirali u ostvarenju Vaših najdubljih želja, te ćete ih jednostavno zamijeniti sa prihvatljivijim.

Razotkriti ćete sve negativne osjećaje (zavist, ogorčenost, kajanje, samosažaljenje, ljutnja, nezadovoljstvo...) i zamijeniti ih sa pozitivnim. Dobiti ćete 100 različitih Programa od Stvoritelja, koji će Vam omogućiti da Stvoriteljevo izobilje uđe u Vaš život, a vi ćete naučiti kako ga prihvatiti i zadržati. Osim toga podučiti ćemo Vas Božanskom tempiranju,

«biti na pravom mjestu u pravo vrijeme»!
Produbit ćemo odnose sa drugim ljudima, u postavljanju zdravih granica u odnosu na njih, naučit ćete surađivati sa drugima. Naučit ćemo i osnove integracije u zajednici i društvu, kao što su ljubaznost, čast, odgovornost i ugled. Odjednom ćete se osjećati spremnim da Izobilje na svim nivoima ude u Vaš život i upravo tada će se to i dogoditi.

Cijena je 350 EUR-a, 25% se plaća prilikom prijave a ostatak na dan samog seminara.

Svakom polazniku seminara uručit će se potrebni materijali za rad na seminaru.

Za detaljnije informacije pošaljite mail na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili nazovite na 099 6751745, 052 394 923.