Srodne duše

Želite li prizvati Vašu najodgovarajuću srodnu dušu?

Jeste li "single" i tražite ispunjavajuću vezu, punu ljubavi i razumijevanja ili ste možda zapeli u nezadovoljavajućoj vezi?

Želite li "normalnu" vezu ali nekako uvijek završite u istim "nenormalnim" vezama?

Tražite li Vašu Srodnu dušu ali nemate pojma kako ga/je naći?

Možda ste u braku i pitate se, je li on/ona Vaša Srodna duša?

Jeste li svjesni kako je potrebno prvo iskreno "voljeti sebe", čime omogućujete prizivanje i konačni pronalazak Vaše Srodne duše?

Prijavite se odmah danas na ovaj zabavni i inspirirajući Thetahealing® seminar, koji će Vam pomoći u otkrivanju najdubljih, skrivenih, negativnih samospoznaja i "programa" podijeljenog na četiri razine, koji Vas zajedno spriječavaju u ostvarenju sretne i odgovorne veze s puno ljubavi i razumijevanja.


Seminar je predstavljen u četiri poglavlja:

- predavanje o najkompatibilnijim Srodnim dušama. Naučite razliku između onoga što ste imali ili imate i Vaše srodne duše

- predstavljanje metode vjerovanja na 4 razine koje se odnose na ljubav, veze/odnosi, samopoštovanje, samoprocijenjivanje i sreća

- iscjeljivanja

- vježbe manifestacije kako bi započeli prizivanje Vaše Srodne duše

Ovaj seminar Vam otvara nova vrata prema ispunjavanju osjećajem sreće i inspiracije te novim pozitivnim uvjerenjima samospoznaje i ljubavi, čime privlačite i prizivate svoju Srodnu dušu.

Preduvjet za praktičare: Osnovni DNK seminar

Seminar traje 2 dana. Cijena je 300 EUR-a (2 dana - za Thetahealing* praktičare) i 150 EUR-a (1. dan - za ostale), 25% se plaća prilikom prijave a ostatak prije samog početka seminara.

Svakom polazniku seminara uručit će se potrebni materijali za rad na seminaru.

Za detaljnije informacije pošaljite mail na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili nazovite na 099 6751745, 052 394 923.