Napredno kopanje

Nakon što je puno Theta praktičara pokazalo veliki interes, da vježbaju naučeno, posebno poslije Osnovnog seminara, odlučili smo stvoriti poseban dan kako bi se prisjetili svega naučenog te kako biste mogli dobro primijeniti tehniku kopanja. Nadopunit ćemo vaše znanje sa savjetima kako ispravno raditi mišićno testiranje, kako postavljati pitanja za vrijeme kopanja, kako skenirati vjerovanja i kako pronaći pravo temeljno vjerovanje.
Sa našim iskustvom i znanjem demonstrirat ćemo na vama jedno do dva kopanja u kojemu ćete praktično vidjeti cijeli proces. A najvažnije od svega je da otvaramo prostor za svako pitanje, sumnju, strah, potrebu za podrškom, te rastemo zajedno kako bi se mogli bolje osjećati i mi i svi oko nas.
Tokom ovog dana svaki će učenik imati priliku da sam vodi jedan tretman, te da se pri svakom zastoju ili blokadi poduči kako dalje, kako završiti i kako naučiti iz toga.

Cijena ove radionice je 100 EUR-a, 25% od ukupne cijene se plaća prilikom prijave a ostatak prije samog početka radionice.
Za detaljnije informacije pošaljite mail na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili nazovite na 099 813 26 26, 052 394 923.