Energetsko pročišćavanje vašeg doma ili radnog mjesta

Energetsko pročišćavanje Vašeg doma ili radnog mjesta 

U današnje vrijeme postoji mnogo alternativnih načina mijenjanja energetske atmosfere u prostorima.
Thetahealing je vrlo snažna energetska tehnika koja nam omogućuje stvaranje posebne veze sa svakim prostorom, sagledavanje energije i memorije koje taj prostor nosi te potpuno pročišćavanje i transformaciju energetske atmosfere utjecajem nove energije koja daje blagostanje, bolje spavanje, veći protok energije. Dok recimo trgovinama i ostalim radnim mjestima daje više produktivnosti, izobilja i blagostanja.
Ovaj proces rada je uvelike povezan sa vlasnikom prostora jer vlasnik upravlja tim prostorom i samim time, On je sastavni dio energije koju želimo očistiti i promijeniti.
Pročišćavanje energije prostora naravno uvelike ovisi od veličine, ali recimo, po dosadašnjim statistikama potpuni proces pročišćavanja energije izvršen je u trajanju od 2 - 8 sati po objektu.
Nakon prvog tretmana određuje se individualna paket-ponuda odnosno količina tretmana potrebna za potpunu transformaciju energije prostora. Dakle, ovisno o kvadratnoj površini, kompleksnosti objekta i trenutnom energetskom stanju prostora.
Zbog navedenih razloga smatramo kako je mogućnost individualnog pristupa u stvaranju paket-ponuda, zapravo, najbolje rješenje.
Prvi tretman traje 60 minuta.
Energetska razmjena je 500 kn.
Čišćenje prostora se moze raditi na samoj lokaciji ili na daljinu putem skype-a ili telefona.
Molimo da nam Vaš upit pošaljete mejlom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili da nas nazovete na 0996751745.