Osobni tretmani

Osobni tretmani

Thetahealing je snažan i precizan instrument za iscjeljenje tijela, uma i duha. Za vrijeme tretmana povežemo klijenta, njegov podsvjesni um i energiju Izvora svega što jest. To nam dozvoljava uspješnu i nježnu terapiju na svim poljima života, pronalazeći temeljne uzroke bolesti ili emocionalnog obrasca.
Za vrijeme tretmana možete spoznati Vaš život na potpuno drukčiji način, iskusiti najdublje osjećaje, senzacije milosti, čak i buđenje Vaših duhovnih veza i intuitivnih sposobnosti.

Svaki Thetahealing praktičar primjenjuje svoje osobno iskustvo i znanje u intuitivnom očitavanju, reprogramiranju podsvjesnog uma i podučavanju novih znanja te energetskog iscjeljivanja tijela.
Ovaj jednostavan i dubok način iscjeljivanja promijenio je zdravlje i omogućio emotivnu samospoznaju mnogima već nakon jednog tretmana.

Tretmani prije sudjelovanja na seminarima

To je predivan način da se upoznate sa senzacijom i esencijom Thetahealinga prije nego se priključite seminaru. Puno ljudi koristi potencijale znanja naučenog na seminarima zajedno sa iskusnim praktičarem, što nama ponekad može biti veliki Blagoslov, jer mi smo ovdje da učimo od svih.

Tretmani sa djecom

Thetahealing se koristi i sa djecom jer mnogi od njih imaju probleme u školi, poteškoće sa svojim razvojem i sa buđenjem svog identiteta te duhovnih sposobnosti.
Pronalaženjem uzroka problema, mogu se iscijeliti gotovo svi emocionalni poremećaji i bolesti.
Isto tako, može poslužiti kao vodstvo onima koji imaju probleme u povezivanju sa svojim tijelom, prihvaćanju svoje senzibilnosti i prilagođavanju modernom životu zadržavajući pritom svoju osobnost.

Tretmani sa životinjama

Thetahealing se može primijeniti i na životinjama. Životinje, isto kao i mi, nose osjećaje, vjerovanja, te se upravo zbog toga može koristiti da se promijeni ponašanje domaćih životinja.
Slobodno nam se obratite ako imate više pitanja na ovu temu.

Cijene tretmana

Prvi tretman traje 60 minuta i cijena je 500 Kn.
Nakon prvog tretmana se dogovaramo za nastavak terapije.
Tretmani se odvijaju uživo kod mene u Puli i putem Skype-a na slijedećim jezicima: HR, DE, ENG, ITA, ESP, POR.
Za detaljnije informacije i termin pošaljite mail na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili  me nazovite na 099 675 17 45