O Alidi


Rođena sam u Istri, u Puli.
Kroz svoje mirno djetinjstvo otkrila sam ljubav prema pisanoj riječi i drevnim kulturama. Svoju želju za putovanjima ostvarila sam već za vrijeme Gimnazijskih dana, te se uputila na godinu učeničke razmjene, koju sam provela u Španjolskoj. Iskustvo koje me obogatilo novim pogledima i otvorilo nove mogućnosti na mom putu. Upisujem studij španjolskog i talijanskog jezika i književnosti u Zagrebu, kojim na neki način spajam svoje strasti iz djetinjstva.
Životne me okolnosti 1991. odvode u Svijet, gdje zapravo i započinje moje intenzivno duhovno putovanje... Dragocjeno je vrijeme provedeno u Portugalu, uz još jedan strani jezik upoznajem i Afričku kulturu i tradiciju.
U Njemačkoj se susrećem sa raznim alternativnim metodama liječenja, privlači me literatura na tu temu, osjećam da još nešto tražim, studiram homeopatiju, susrećem se sa Reikiem, postajem praktičar i učitelj.

2002. godine se vraćam u Hrvatsku. Osjećam da me još nešto drugo čeka na mom životnom putu. Provodim puno vremena u razmišljanju, meditaciji traženju dubljeg smisla i slušanju onog unutarnjeg glasa koji mi govori: «budi mirna i osluhni život u sebi i pronaći ćeš sve odgovore»... Tražim odgovore u knjigama, istražujem... upoznajem «ThetaHealing» te započinjem sa usvajanjem tog znanja.
Odjednom je sve postalo jednostavno! Osjećam unutarnju snagu da mijenjam i stvaram svoju stvarnost i spoznajem da želim  podijeliti svoje iskustvo u otkrivanju sebe sa ostalima. Jasno mi se otvara put za Rim gdje upisujem seminare za Učitelja kod Vianne Stibal. Po povratku iz Rima nastavljam sa iscjeljiteljskim radom, te vrlo brzo započinjem i sa podučavanjem ovog svetog znanja.
2010. postajem Master Thetahealinga i doživljavam duboku transformaciju u svom životu. Spoznajem da u svakom trenutku stvaram svoj život i da svatko stvara upravo ono sto služi u tom trenutku za njegovo najuzvišenije dobro, a to je duhovni razvoj.

Odgovornost za zastupanje najviše Istine postaje sveprisutna!

2011 dobivam Diplomu Certificate of Science od Thetahealing Institute of Knowledge, a godinu nakon toga postajem i službeni predstavnik Thetahealinga za Njemačku. Sa tim priznanjem prihvaćam i odgovornost da se naš terapeutski rad i podučavanje zadrži čistim i dosljednim Izvoru.

Uvijek sam bila privučena  i Vedskim tradicionalnim znanjima, te se u Indiji educiram za učitelja Yoge i praktičara Ayurvede.

Danas živim i radim kao terapeut i učitelj Thetahealing-a, Reikia i Ayurvede u Puli u svom Surya centru, podučavam Yogu, te  održavam seminare i u drugim zemljama kao što su Njemačka, Austrija, Slovenija i Italija na izvornim jezicima. Moje tretmane dajem i na daljinu na svim tim jezicima, koristeći skype, telefon ili email.

Kroz svoj terapeutski rad i životno iskustvo otkrila sam posebnu sklonost za rad sa mladima.To me čini posebno sretnom jer osjećam da se mladi ljudi okreću sebi i traže dublje odgovore za svoj život. Raduje me da sve više mladih posjećuje moje seminare i lakoća kojom usvajaju znanje i mijenaju se daje mi vjeru u budućnost na ovoj Planeti.
Svoj sam rad posvetila i odnosima u obitelji i partnerstvu, znajući da su upravo tu potrebne promjene kako bi naše društvo bilo mudrije i pravednije. te da se kroz bliske odnose dobiva velika mogućnost razvoja i samospoznaje.
Radim i sa osobama kod kojih se vec manifestirala bolest na fizičkom tijelu i uz njihovu vjeru i zelju da se promijene, uspijevamo iscijeliti sve vrste tjelesnih poremećaja i bolesti.

Zahvalna sam svim mojim životnim iskustvima, svim dušama koje sam susrela na mom putu, svim učiteljima, učenicima, klijentima, a posebno mojim najvećim učiteljima, mojoj djeci od kojih neprestano učim.

Neka na našoj Majci Zemlji prevlada Bezuvjetna Božanska Ljubav i neka sva bića postanu svjesna svoje Božanske prirode!

Namaste!