O Alidi


Rođena sam u Istri, u Puli.
Kroz svoje mirno djetinjstvo otkrila sam ljubav prema pisanoj riječi i drevnim kulturama. Svoju želju za putovanjima ostvarila sam već za vrijeme Gimnazijskih dana, te se uputila na godinu učeničke razmjene, koju sam provela u Španjolskoj. Iskustvo koje me obogatilo novim pogledima i otvorilo nove mogućnosti na mom putu. Upisujem studij španjolskog i talijanskog jezika i književnosti u Zagrebu, kojim na neki način spajam svoje strasti iz djetinjstva.
Životne me okolnosti 1991. odvode u Svijet, gdje zapravo i započinje moje intenzivno duhovno putovanje... Dragocjeno je vrijeme provedeno u Portugalu, uz još jedan strani jezik upoznajem i Africku kulturu i tradiciju.
U Njemačkoj se susrećem sa raznim alternativnim metodama liječenja, privlači me literatura na tu temu, osjećam da još nešto tražim, studiram homeopatiju, susrećem se sa Reikiem, postajem praktičar i učitelj.

2002. godine se vraćam u Hrvatsku. Osjećam da me još nešto drugo čeka na mom životnom putu. Provodim puno vremena u razmišljanju, meditaciji traženju dubljeg smisla i slušanju onog unutarnjeg glasa koji mi govori: «budi mirna i osluhni život u sebi i pronaći ćeš sve odgovore»... Tražim odgovore u knjigama, istražujem... upoznajem «ThetaHealing» te zapocinjem sa usvajanjem tog znanja.
Odjednom je sve postalo jednostavno! Osjećam unutarnju snagu da mijenjam i stvaram svoju realnost i spoznajem da želim  podijeliti svoje iskustvo u otkrivanju sebe sa ostalima. Jasno mi se otvara put za Rim gdje upisujem seminare za Učitelja kod Vianne Stibal. Po povratku iz Rima nastavljam sa iscjeljiteljskim radom, te vrlo brzo započinjem i sa podučavanjem ovog svetog znanja.
2010. postajem Master Thetahealinga i dozivljavam duboku transformaciju u svom zivotu. Spoznajem da u svakom trenutku stvaram svoj zivot i da svatko stvara upravo ono sto sluzi u tom trenutku za njegovo najuzvisenije dobro, a to je duhovni razvoj.
Odgovornost za zastupanje najvise Istine postaje sveprisutna!

Danas živim i radim kao terapeut i učitelj Thetahealing-a i Reikia  u Puli, putujem po cijeloj Hrvatskoj, a održavam seminare i u drugim zemljama kao što su Njemačka, Austrija, Slovenija i Italija na izvornim jezicima. Moje tretmane dajem i na daljinu na svim tim jezicima, koristeći skype, telefon ili email.
Kroz svoj terapeutski rad i životno iskustvo otkrila sam posebnu sklonost za rad sa mladima.To me čini posebno sretnom jer osjećam da se mladi ljudi okreću sebi i traže dublje odgovore za svoj život. Raduje me da sve više mladih posjećuje moje seminare i lakoća kojom usvajaju znanje i mijenaju se daje mi vjeru u budućnost na ovoj Planeti.
Svoj sam rad posvetila i odnosima u obitelji i partnerstvu, znajući da su upravo tu potrebne promjene kako bi naše društvo bilo mudrije i pravednije. te da se kroz bliske odnose dobiva velika mogucnost razvoja i samospoznaje.
Radim i sa osobama kod kojih se vec manifestirala bolest na fizickom tijelu i uz njihovu vjeru i zelju da se promijene, uspijevamo iscijeliti sve vrste tjelesnih poremecaja i bolesti.
 
2011 dobivam Diplomu Certificate od Science od Thetahealing Institute of Knowledge, a godinu nakon toga postajem i službeni predstavnik za Njemačku. Sa tim priznanjem prihvacam i odgovornost da se nas terapeutski rad i poducavanje zadrzi cistim i dosljednim Izvoru.

Zahvalna sam svim mojim zivotnim iskustvima, svim dusama koje sam susrela na mom putu, svim uciteljima, ucenicima, klijentima, a posebno mojim najvecim uciteljima, mojoj djeci od kojih neprestano ucim.
Neka na nasoj Majci Zemlji prevlada Bezuvjetna Bozanska Ljubav i neka sva bica postanu svjesna svoje Bozanske prirode!
Namaste!