About LuciaRodena sam u Bielefeldu, u Njemackoj. Odrasla sam u Portugalu gdje sam puno vremena provodila u prirodi, uz more.
Nakon tri godine preselili smo se u moj rodni grad. U to vrijeme otkrila sam ljubav prema glazbi i plesu i cesto sam svojim performansima veselila druge.
Moja majka Alida me vec tada upoznala sam alternativnim metodama lijecenja, te je primijenjivala reiki i homeopatiju na meni. Uvijek mi je bio zanimljiv taj ”caroban svijet” i zaista je djelovalo. Otkrila sam za sebe i moc istinske zelje iz srca I prepoznala da se ona moze ostvariti.
2002. godine preselili smo se u Pulu, u Hrvatsku  gdje sam se i dalje intenzivno bavila plesom. Prvi dodir saThetahealingom sam imala 2007. godine, kada se moja majka Ailda vratila sa Osnovnog tecaja. Promjena je bila nevjerovatna i osjecala sam poziv da i ja polozim tecaj. I tako smo zajedno sa mojom starijom sestrom krenuli na taj put. Polozila sam sve moguce tecajeve, uz moju majku a i novu Theta uciteljicu Alidu.
U pocetku sam Thetahealing najvise primjenjivala na sebi, obitelji i prijateljima. Voljela sam jako pomoci drugima i dobro sam otkrivala njadublje obrasce koji su zapravo izazivali odredjeni problem ili poremecaj.
Nakon srednje skole odlucila sam ici na plesnu akademiju u Bielefeld.Thetahealing mi je uvijek jako pomogao da se suocim sa svim lekcijama koje sam prolazila, a isto tako da iscijeljujem svoje tijelo od iscrpljenosti i povreda. Na akademiji sam savladala puno znanja o tijelu, iskustva u pokretu i oslobadanje kreativnosti.
2012. dobila sam stipendiju za uciteljske tecajeve kod Vianne Stibal u Hamburgu. Isla sam za svoj osobni rast, no otkrila sam svoju strast u poducavanju i prenosenju znanja. Bila sam jako sretna i osjecala sam tranformaciju na svim nivoima. Postala sam najmlada Theta uciteljica na svijetu! U to vrijeme otkrila sam da imam mogucnost proricanja buducnosti i komunikacije kroz  posebnu energiju zakona univerzuma.
Nakon akademije, vratila sam se ponovo u Pulu i otkrivam yogu na dubljoj razini. Posvjecujem se yogi i napokon spajam duhovni i tjelesni aspekt u sebi!
Osjecam se spremnom podijeliti svoje znanje i iskustvo i pomoci drugima kroz osobne tretmane kod mene u Puli, ili preko skypea i na drugim jezicima (njemacki i engleski)
Mozete me kontaktirati putem ove Web stranice,  direktno na moj emajl Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili  na moj telefon 00385 97 6303014.