ThetaHealing

Thetahealing®

Nastanak ThetaHealing-a

1995. godine Vianna Stibal, nadarena Intuitivna Iscjeljiteljica dijagnosticirana je sa karcinom bedrene kosti i sve isprobane metode klasičnog i alternativnog liječenja nisu joj mogle pomoći, dok nije otkrila da na isti način kojim intuitivno očitava svoje klijente može i iscjeljivati. Dogodilo joj se trenutno Iscjeljenje. Od tad započinje uspješno primjenjivati tu tehniku na svojim klijentima.
U želji da razumije kako je to moguće i zašto tako dobro djeluje, Vianna je zatražila pomoć fizičara, koji su otkrili da se trenutna Iscjeljenja dešavaju dok je naš mozak u Theta i Gama moždanim valovima. Skupljajući iskustva na tisućama klijenata, otkrila je ne samo čudotvoran način da se poveže sa kreativnom energijom koja sve pokreće, već da ta energija može trenutno mijenjati naša Vjerovanja i Osjećaje koji izazivaju bolesti.
Ali najdublje otkriće, bilo je da se tehnika može prenijeti svima. Vianna je podučila više tisuća praktičara u cijelom svijetu. Podučila je i druge da postanu učitelji i prenose tu izuzetnu tehniku.

ThetaHealing tehnika
Želja za savršenim fizičkim i emocionalnim zdravljem predstavlja neiscrpnu temu, ali put ostvarenja činio nam se težak, dugačak i često nemoguć. Ako ste tražili pomoć i odgovore na ta pitanja godinama, a možda se danas prvi put suočavate sa tim,  moguće je da se odgovor nalazi pred Vama!
Puno nas je suočeno sa iskušenjima u životu. Neki od nas imaju emocionalne probleme, neki od nas pate od tjelesnih oboljenja, a neki se od nas svakodnevno suočavaju sa emocionalnim problemima koji su prerasli u ozbiljno oboljenje. Bez obzira koliko ta iskušenja bila velika, želimo naglasiti da kvaliteta našeg života ne samo da bi trebala biti bolja, nego bi nam trebala donijeti zadovoljstvo, sreću i radost!
ThetaHealing možemo najjednostavnije opisati kao dostižno i svima pristupačno čudo. Koristimo se našom urođenom Intuicijom, oslanjajući se na Bezuvjetnu Božansku ljubav, te mijenjajući naše moždane valove u "Theta" frekvencije, možemo gledati Boga kako stvara trenutna tjelesna i emocionalna Iscjeljenja.
Zato što je ThetaHealing iscjeljivanje poučavano i zasnovano na Božanskoj bezuvjetnoj ljubavi, vi ćete se osjećati lagodno i mirno dok je budete učili i iskusili na sebi. Nakon što naučite ovu tehniku, uvidjet ćete da svatko ima intuitivne sposobnosti koje mogu dovesti do spontanog tjelesnog i emocionalnog Iscjeljenja.
ThetaHealing Iscjeljivanje je već pomoglo tisućama ljudi u različitim zemljama na Svijetu, bez obzira na dob, spol, religiju ili rasu.

Kako mi ThetaHealing može pomoći?
ThetaHealing je čudotvorna tehnika, koja Vam omogućava da brzo prepoznate duboko usađene emocionalne blokade i da "reprogramirate" Vašu podsvijest. Omogućit će Vam da sami stvarate okolnosti u Vašem životu i da odaberete Svijet u kojem ćete živjeti. To se postiže mijenjanjem Vaših ograničavajućih Osjećaja i Vjerovanja.
Naša nas ograničavajuća Vjerovanja udaljavaju od zdravlja, sreće i uspjeha. Jeste li se već pitali kako možete željeti zdravlje, sreću i uspjeh, moliti se za to svakodnevno, slijepo slijediti detaljne upute raznih gurua, čitati bezbrojne knjige o duhovnom rastu i razvoju, ali još uvijek ne imati sve ono što toliko želite?
Naša najdublja Vjerovanja stvaraju našu realnost. Pojednostavimo - ako nešto jako želite ili trebate, stvarnost koju stvarate je da toga nemate dovoljno.
U trenutku kad otkrijete duboko usađene blokade, pomoću ThetaHealing-a naučit ćete kako promijeniti ta Vjerovanja. Umjesto da samo želite nešto, Vaša će podsvijest naučiti kakav je osjećaj imati to što želite i tako ćete privući tu energiju u Vaš život.
Lako ćete zamijeniti mentalni program "ja se bojim uspjeha" ili "pogrešno je biti uspješan" sa programom "uspjeh je moje božansko pravo". Proces traje manje od minute, a rezultate ćete osjetiti cijeli Vaš život.
Mogućnost da mijenjamo naša Vjerovanja, omogućava nam puno više. Pomislite na Vaše zdravlje, izgled, sreću, duhovni razvoj, kreativnost, veze i Vaš uspjeh.
U svakom aspektu Vašeg života, gdje još niste postali ono što možete biti, ThetaHealing Vam omogućava da to postanete i stvorite život koji volite i zaslužujete.
ThetaHealing se ne bazira na ni jednoj religiji, možemo koristiti naziv koji želimo za tu Uzvišenu Svijest Univerzuma Bog, Stvoritelj, Univerzalni Izvor, ali potrebno je prihvatiti da postoji ta viša Inteligencija s kojom možemo raditi i koja nam može transformirati život.
Kad naučimo kako postići theta stanje mozga, osjetit ćemo da možemo vidjeti, čuti i dobivati odgovore od tog Univerzalnog Izvora. Postat ćemo svjedoci čudesnih iscjeljenja samo mijenjanjem Vjerovanja koja nosimo na nivou naše podsvijesti, u našem genetskom i povijesnom naslijeđu ili na najdubljem nivou naše duše. Ti su programi uzrok bolesti i uklanjanjem njih, iscjeljujemo se emocionalno, tjelesno i duševno.

Znanstvena podloga
Nova znanost sve više prepoznaje snagu koju mi, ljudska bića, imamo u nama, snagu da mijenjanjem naše percepcije mijenjamo i kontroliramo naše stanice. "Placebo efekt" je jedan od primjera, naša pozitivna Vjerovanja mogu promijeniti biologiju i fiziologiju stanica, te dođe do spontanog iscjeljenja. A isto tako i "Nocebo" efekt kada će negativna Vjerovanja narušiti naše zdravlje.
Upravo tu se i dešava problem. Naša Svijest može obraditi četrdeset byta podataka na sekundu, a naša Podsvijest četrdeset milijuna byta. I dok mi mislimo da naša Svijest upravlja našim životima i da naš život nije ono što mi želimo, često se hvatamo u mislima "ne mogu dobiti ono što želim" i preuzimamo ulogu žrtve. Međutim nova saznanja su potpuno promijenila tu ideju i sad gotovo svi mi znamo da oko 95% aktivnosti u našem mozgu pripada podsvjesnom umu. To ne znači da naša Svijest nije snažna, ukoliko je usmjerimo na bilo koji dio našeg organizma, ona ga može kontrolirati, ali s obzirom da je taj "Procesor" puno manji od naše Podsvijesti, jednostavno ne može kontrolirati tako puno informacija kao naša Podsvijest.
Puno nas, uopće ne koriste Svijest, Podsvijest ih vodi, a tamo su pohranjeni svi oni  programi koje  smo naučili kroz naš život ili donijeli sa nama. Često i vrlo traumatična iskustva kreiraju te programe.
Svijest i Podsvijest rade zajedno, ali potpuno neovisno i ako se sad pitamo "Zašto ne dobivamo ono što želimo, postat će nam jasno da mi sami sebe sabotiramo i da nije Univerzum onaj koji nam ne daje ono što mi želimo.
Podsvjesni um je izvor Osjećaja i on pohranjuje sva sjećanja. Svjesni um je zapovjedni centar naše volje i on nam omogućava primanje informacija. Svjesni um nadgleda podsvjesni. Svjesni um vodi, voli i štiti, dok podsvjesni um prati, poštuje i vjeruje. Kada su podsvjesni i svjesni um u skladu, onda naš cijeli um savršeno funkcionira, postaje produktivan, kreativan i zdrav. Ako nisu u skladu, dolazi do destruktivnog kolapsa.
Snaga Podsvijesti je poticana ili oslabljena u skladu sa mislima naše Svijesti. Energiju kojom šaljemo naše misli, vratit će nam se na potpuno isti način.
Prema Einsteinovoj formuli E=Mc2 materijalni objekti uključujući naše tijelo, su energija, u stvari svjetlost, usporena kako bi postala tvar.
Živimo u svemiru vibracija, i kako je Einstein  primijetio, "Ništa se ne događa dok se nešto ne pokrene" - što znači, sve vibrira na točno određenoj mjerljivoj frekvenciji. Ako razbijete čvrsti svijet na manje i sitnije sastavne dijelove, vidjet ćete da je ono što vam se čini čvrstim zapravo ples - ples čestica i praznog prostora. Ako dođete do najmanjih od tih kvantnih čestica, otkrit ćete da one izlaze iz izvora koji tako brzo vibrira da ne dopušta svijet u kojem bi postojao početak i kraj.
Nova genetika i kvantna fizika prepoznale su ulogu nevidljivih polja koja utječu na naš život, a posebno naših misli. Fizičari su prepoznali da je Univerzum mentalna konstrukcija i mi svi "downloadamo" one misli koje nam donose životna iskustva. Kad shvatimo da nismo žrtve Svijeta, već naših podsvjesnih umova i sistema naših vjerovanja, postat ćemo moćni i mijenjat ćemo našu stvarnost.

FAQ

Religija

Je li Thetahealing povezan sa bilo kojom religijom ili je u suprotnosti sa bilo kakvom?

Thetahealing poštuje sve oblike vjerovanja i otvoren je za sve. Vjerujemo da se mi svi možemo povezati sa energijom Izvora, a svatko taj Izvor može nazvati imenom kojim želi.
Thetahealing nije i neće postati religija.


Iscjeljivanje i Thetahealing

Koja je razlika između Iscjeljivanja i Theta Iscjeljivanja i što je to što ga čini posebnim i drugačijim od drugih tehnika?

Iscjeljivanje je pojam koji opisuje sve energetski bazirane tehnike, isto kao i iscjeljivanje dodirom.
Iscjeljivanje se uglavnom odnosi na ljude koji imaju moći u svom umu i tijelu da iscjeljuju druge ili da kanaliziraju energiju kroz njih, kao što je slučaj sa Reikiem.
Thetahealing je novo shvaćanje Iscjeljivanja gdje su i praktičar i klijent svjesno uključeni u proces iscjeljivanja. Glavna ideja u Thetahealingu je duboka terapija zvana Rad na vjerovanjima, kojom praktičar vodi klijenta sve dublje i dublje u njegov život, tijelo i podsvjesni um.
Kad se pronađu najdublja vjerovanja, praktičar povezuje klijenta sa njegovim najvišim potencijalom da se iscijeli sa Energijom Izvora, koje se postiže kad se nalazimo u Theta moždanim valovima.
Osim toga Thetahealing je nova ideja koja spaja mnoge tehnike kako bi stvorila tehniku koja može dati odgovore u raznim životnim situacijama.


Odnos prema školskoj medicini

Je li Thetaheling u suprotnosti sa školskom medicinom?

Thetahealing podržava i surađuje sa školskom medicinom. Dajemo sve od sebe da pomognemo ljudima kako ne bi koristili lijekove ili operacije, međutim nikako se ne suprostavljamo ili mislimo da Thetahealing može zamijeniti školsku medicinu.


Životinje

Koristi li se Thetahealing samo na ljudima?

Može se primjenjivati na životinjama i biljkama. Već su se postigli jako dobri rezultati radeći na domaćim životinjama.
Nisu Vam potrebna druga znanja za to, jednostavno se prilagodite Vašem klijentu.


Tretmani ili seminari

Kako mogu znati treba li mi tretman ili seminar?

Tretmani i seminari se razlikuju i donijet će Vam nešto potpuno drugačije u život.
Ako Vas zanima Seminar i informacije na našim stranicama Vam nisu dovoljne, pogledajte da li u Vašoj blizini održavamo Informativno veče.
Samo jedan tretman Vam uvelike može pomoći da vidite da li je ova tehnika dobra za Vas.
Tretmani su namjenjeni onima kojiima je potrebno iscjeljenje i kojima treba podrška i znanje iskusnog terapeuta.
Seminari će Vam dati mogućnost da promijenite Vaš život, razvijajući Vaše intuitivne sposobnost da postanete terapeut za sebe i za druge.


Jesam li spreman za taj seminar?


Za prisustvovati Osnovnom DNK Seminaru nije Vam potrebno nikakvo predznanje ili posebne sposobnosti, seminari su otvoreni za svih.
Puno polaznika misli da nisu spremni jer nemaju razvijene intuitivne sposobnosti ili duhovnu pozadinu.
Međutim ovi su seminari osmišljeni tako da se lagano usvoji znanje i oni predstavlaju osnove prakse, koju ćete vi usvojiti u Važem životu.
Kao što mnogi kažu, nismo ovdje došli da učimo, već da se prisjetimo
Tokom Osnovnog seminara, dobit ćete sve informacije koje su Vam potrebne da razumijete ovo znanje.


Moram li promijeniti svoj život?

Thetahealing Vam ne govori kako biste morali živjeti na bilo koji način. Tokom seminara govorimo o dubokom poimanju života, ali u isto vrijeme podučavamo o raznolikosti i slobodi izbora svakog pojedinca.
No, mnogo ljudi poslije seminara doživi velike promjene zbog toga jer su promijenili način gledanja na svoj život, a sve ostalo ovisi od njih samih i njihove unutarnje istine.


Možete li iscijeliti sve i bilo koga?

Vjerujemo da energija svega što jest može promijeniti i iscijeliti sve, a da su naša podsvjesna vjerovanja ta koja nas koče u tome.
Thetahealing se ne bavi samo sa bolestima, ova tehnika iscjeljivanja mijenja život.
Na neki način je bolest i siromaštvo, usamljenost, ovisnost... To se isto može promijeniti i iscijeliti sa Thetahealingom.


Da li su tri dana dovoljna?

Većina Theta seminara nije duža od 5 dana. Na taj je način je Vianna Stibal, osnivačica Thetahealinga
zamislila prenošenje ovog znanja.
Svaki je trenutak za vrijeme ovih seminara ispunjen znanjem i praksom. Brinemo se da svaki polaznik dobije najviše što je moguće.
Iako puno polaznika doživi duboke promjene i blagoslove za vrijeme seminara, prava praksa počinje kroz svakodnevni život.
Zamišljena je kao tehnika koju možete primijenjivati svakodnevno u Vašem životu.
Seminari su zapravo inicijacija i aktivacija, a sva ostala praksa dolazi poslije toga.
Mogu li Thetahealing koristiti kao meditaciju?
Duboka Theta meditacija je predivan način da se spojite sa Svim što jest i da očistite Vaš um.
Iako se razlikuje od nekih oblika meditacije, prepuna je osjećaja milosti, harmonije i puno njih osjeća da dolazi do dubokih spoznaja.


Mogu li koristiti i druge tehnike uz Thetu?

Thetahealing je uglavnom dovoljna duhovna tehnika. Poslije ovog seminara, pronaći ćete način kako kombinirati sve znanje koje imate. Thetahealing uvažava sve tehnike i mislimo kako su sve podjednako dobre.


Kako Thetahealing može promijeniti moj život?

Sa Thetahealingom možete dotaknuti i promijeniti sva Vaša životna iskustva.
Rad na vjerovanjima, iscjeljivanje i manifestiranje mogu se koristiti u svim poljima života kao što su zdravlje, pronalaženje srodne duše, pronalaženje unutarnjeg mira te manifestiranje i stvaranje uspjeha.
Puno praktičara kaže da im je Theta donijela promjenu u životu koju su trebali.
Pronalaze se i načini kako primijeniti Thetu u svojoj kreativnosti, kao što je ples, glazba, slikanje i veza sa prirodom.